Home Forums Theone WordPress Theme video and audio posts

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 4 years ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #5529

    dalutchka
    Participant

    Hi
    I have purchased your templete – theone and i am using the defualt option
    I want to create video and ausio posts in the portfolio. is that possible? and if so – how?
    I need to create a place where i can showcase our works in video and audio in a beautiful arrangement
    thx.
    dalit

    #5530

    BWSM
    Keymaster

    Hi, thank you for purchasing our theme

    The Portfolio module can list portfolio posts only.Please try to use Latest/Related Post or Blog module.

    Best,Bwsm
    Follow on @uiueux to get update news!

    #5532

    dalutchka
    Participant

    OK. I did it using Latest/Related Post. it shows audio posts but how do i show video? i have embeded a vimeo link via the share button (embed) on vimeo but the video is not showing.
    thx

    #5535

    BWSM
    Keymaster

    please leave your wp-admin(url/user/pass) as private reply, I’ll log in to check it.

    Best,Bwsm
    Follow on @uiueux to get update news!

    #5536

    dalutchka
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #5541

    BWSM
    Keymaster

    Hi, I logged in your site and checked. I found the vimeo post is fine.

    I found a youtube post is broken, please make sure the youtube link format is : http://youtu.be/cSGZyRBpMBE
    don’t ignore the http://

    Check more for the embed video format…

    Best,Bwsm

    • This reply was modified 4 years ago by  BWSM.
    #5551

    dalutchka
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #5552

    dalutchka
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #5553

    dalutchka
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #5557

    BWSM
    Keymaster

    I checked the “VIDEO TRY VIMEO” and “TRY VIDEO”, I fixed “TRY VIDEO”(set as portfolio format, close “Use Portfolio Template”, set as video format back), but it doesn’t work for “VIDEO TRY VIMEO”. I have no idea for yet, you could remove it and add a new post. Your embed code is fine, don’t activate “Use Portfolio Template” even in video post.

    Please don’t set any portfolio option for the video post. I added a “Vimoe test post” post, it is fine.

    • This reply was modified 4 years ago by  BWSM.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Join Newsletter(FREE)

Subscribe to our newsletter to receive news & updates. We promise to not spam you, super promise!