Home Forums Theone WordPress Theme Problem with anchor link not working properly

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  BWSM 1 year ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #5651

    pixel
    Participant

    Hi,

    I’m trying to add a button that links to an anchor at the bottom of our homepage, as such: http://www.pixelkicks.co.uk/#contact

    However if I click the link, it takes the user to the relevant section but shows the loading div over the top, as though its tried to refresh the page. Why would it do this?

    We just need the anchor to scroll into view, thats all.

    Thanks.

    #5658

    BWSM
    Keymaster

    Hi, please go to themeforest.net, download the latest version theme, unzip the theone.zip get theone fold. Log in your ftp, upload/replace the ../js/custom.theme.js

    Best,Bwsm

    #5659

    pixel
    Participant

    hi, we’ve amended that file quite a lot, do you know which bit in particular it is?

    #14057

    LindseyKM25
    Participant

    Has this issue been resolved. I am having the same problem and naturally I just purchased the theme and its doing the same thing. I should have that latest file / js

    #14068

    BWSM
    Keymaster

    Hi LindseyKM25, please leave your page URL with the button. I’ll check it.
    Thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Join Newsletter(FREE)

Subscribe to our newsletter to receive news & updates. We promise to not spam you, super promise!