Home Forums Air WordPress Theme How to install page templates

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  marcuspietrek 9 months, 1 week ago.

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #14460

    marcuspietrek
    Participant

    Hi there, I recently purchased the template and now struggle with constructing the pages. How can I import/install the page templates that came with the theme?
    Also, when I make a gallery in a post or page it doesn’t show, the page is just blank.
    Cheers!

    #14461

    BWSM
    Keymaster

    Hi,

    Please go to Appearance / Theme Options import the demo data:

    Cheers!
    Bwsm – uiueux.com
    Twitter Facebook

    #14466

    marcuspietrek
    Participant

    Thank you, that worked!
    Another question, how do I activate the lightbox slider? Is that just possible for posts or also photos that I upload in a page?
    Cheers!

    #14467

    BWSM
    Keymaster

    Welcome!

    Did you mean open lightbox in portfolio list? If not, could you please send a demo page url, thanks!

    #14468

    marcuspietrek
    Participant

    found out how it works, thanks though!!
    one last thing, can I reduce the font size of the post titles?
    cheers!

    #14469

    BWSM
    Keymaster
    #14472

    marcuspietrek
    Participant

    perfect thanks!
    now I realised the contact form is not working, do I have to “activate” it somewhere? I tried it out but haven’t received the message / email.
    sorry for all the questions, and thanks so much for the help!!

    #14473

    BWSM
    Keymaster

    Hi,

    1) Check your mail box, It maybe moved to the spam
    2) There is some issue in your mail server, please use a SMTP WP plugin, like https://wordpress.org/plugins/wp-mail-smtp/

    Regards!

    #14477

    marcuspietrek
    Participant

    I realised I had not changed the email address in the contact form from yours to mine yet – sorry for that and thanks for all your support. Absolutely love the template, could not have be any happier with it!
    Cheers!

    #14488

    marcuspietrek
    Participant

    Hey again, sorry to bother you again, now there is another issue. I installed a slider on my front page, and on chrome it works perfectly: the navigation dots show up and when I scroll down I get to the footer. When I open the page on safari though the page hooks, I can’t scroll down and the first 5 mm of the second photo appear underneath the first photo in the slider. It seems like a bug and must have something to do with safari but I thought maybe you have heard about this issue and know what the problem might be.
    Thanks!

    #14489

    marcuspietrek
    Participant

    this is the link: http://www.clarapietrek.com in case you want to check what I mean.
    cheers!

    #14500

    BWSM
    Keymaster

    Hi, I tested your page on Safari, didn’t find the issue, this is video cast what I tested: https://www.dropbox.com/s/rzzde22yv1tiwiw/clara-p.mp4?dl=0

    Could you give more tips(version of your safari and os…)? Suggest you record a video cast also. Thanks!

    #14504

    marcuspietrek
    Participant

    Hi,
    thanks for checking. My safari is version 11.0, Mac 10.12.6.So could actually be the safari version. Will try to get the newest one.
    I recorded a video, don’t know how to upload it but here is a link on wetransfer, can you open it?
    https://we.tl/2iP9YkjbYB
    Thanks a lot anyways!

    #14505

    marcuspietrek
    Participant

    updated the safari version, still doesn’t work… could it have something to do with the slider? if it doesn’t work don’t worry i’ll pick a different design for the front page 🙂

    #14508

    BWSM
    Keymaster

    Hi,
    Thanks for the video, it seems that the Safari timeout break the page.
    The image size are too big for a web page, like this image is 3M+
    it can be reduce to 300+k 
    https://www.dropbox.com/s/6omuv1m72jaikzu/QQ20180210-132637%402x.jpg?dl=0

    You can use 3 slide only with the reduced images to test again.

    Regards~

    #14521

    marcuspietrek
    Participant

    great, thank you so much, that seemed to have worked!

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.