Home Forums Blogary WordPress Theme Browser blocks mixed content when using SSL & tells user connection not secure

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 2 months, 4 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #13295

    Kalkin
    Participant

    BLOGARY Version: 1.2.7
    website https://www.marsevolving.com

    Page does not render completely, and Firefox browser tells user that “connection is not secure”, when attempting to open under SSL, due to calls to resources that use unsecured connection:

    Blocked loading mixed active content “http://fonts.googleapis.com/css?family=Playfair+Display&ver=1.0.0”[Learn More]
    Blocked loading mixed active content “http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato&ver=1.0.0”[Learn More]
    Loading mixed (insecure) display content “http://marsevolving.com/wp/wp-content/uploads/2017/04/Mars-logo-242×182.png” on a secure page[Learn More]
    Blocked loading mixed active content “http://marsevolving.com/wp/wp-content/uploads/2017/04/avatar_user_1_1492538717-26×26.png”[Learn More]
    Blocked loading mixed active content “http://marsevolving.com/wp/wp-content/uploads/2017/04/avatar_user_1_1492538717-64×64.png”[Learn More]

    Looks like it is the use of Google fonts, the logo, and the author’s avatar down at the bottom. Should be for example

    https://fonts.googleapis.com/css?family=Playfair+Display&ver=1.0.0

    Which I tried and it works. I would be happy to fix myself but I don’t know where the code is and I don’t want to break it not really knowing what I am doing.

    Much obliged for your help.

    #13296

    BWSM
    Keymaster

    Hi,

    please upgrade to latest version of Blogary, it was fixed.

    v 1.2.8 05/22/2017
    [fix] Google font not linked within https

    Regards!
    Bwsm – uiueux.comTwitterFacebook

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.