Home Forums Art WordPress Theme A couple of issues with ART

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 2 months, 4 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #16448

    Kristoftekent
    Participant

    Hi,

    I deployed my website (huray!) at http://www.kristofdevos.com just now, and I have 3 issues left:

    – The ‘load more’ on the blog does not work (https://www.kristofdevos.com/blog/)
    – My logo on mobile is just a couple of pixels bit cut off at the bottom. Any fix for this?
    – Galleries look mixed up. Is there a fix? Example at: https://www.kristofdevos.com/raak-fotos/

    Thanks in advance!

    Best regards,
    Kristof

    #16449

    BWSM
    Keymaster

    Hi,

    1. There is a admin-ajax.php 500 issue, it maybe caused several reasons. We need check more things.
    please send your question, FTP account and wp-admin(url/user/pass) to uiueux@gmail.com

    2. Please paste the custom css code to “Appearance > Customize : Additional CSS”:

    @media (max-width: 767px){
    .responsive-ux .logo-image { max-height: 40px;}
    }

    3. I suggest you create the gallery by Masonry Grid of BM Content Builder. The default gallery doesn’t run well with ART theme.

    Regards!
    Bwsm – uiueux.comTwitterFacebook

    • This reply was modified 2 months, 4 weeks ago by  BWSM.
    #16467

    Kristoftekent
    Participant

    Hi,

    Thanks for the feedback. I’ve sent you the data you asked for and heard nothing back, did you receive the e-mail ok?

    Best regards,
    Kristof

    #16469

    BWSM
    Keymaster

    Hi,
    Yes, thanks for your site login info. We are checking the issue.
    Regards!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Join Newsletter(FREE)

Subscribe to our newsletter to receive news & updates. We promise to not spam you, super promise!