Home Forums Theone WordPress Theme Video display issues/problems

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 2 years, 5 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6477

    BlueBlue
    Participant

    Another issue I’m stumbling over: I’ve used the Page Builder to construct a layout of a page and fill it with content. I want to display a collection of Vimeo videos so I used the “Video” module of the page builder…

    Problem #1: there is no option to add some writing to the Video module (a title, header or simple text). And, if no image is uploaded, the video box remains blank. Is there no way to display the video the way Vimeo/Youtube would?

    Problem #2: I was hoping I could solve the problem mentioned above by using a Text module and just inserting the Vimeo embed code there. That way I can add a text title, etc… but for some reason the video is not displayed once published?!

    Here is the page where I’m trying to do this: http://city-to-summit.org/we-are/

    Is there no way to do this using the Page Builder?

    #6483

    BWSM
    Keymaster

    Hi,

    You could add a Textblock module below the Video module, add the video information to Textblock module.

    You could use the video embed code in Textblock like this(in this way, it doesn’t need video cover): https://www.dropbox.com/s/2znfxi9uhpu114g/QQ20150302-3.jpg?dl=0 (use the “text” eidtor)

    You could create a page without pagebuilder, just back to classic editor: https://www.dropbox.com/s/aakbjr882330mjl/QQ20150302-4.jpg?dl=0

    Best.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.