Home Forums Center WordPress Theme Thumbs error

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 2 years, 4 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #7774

    rebor
    Participant

    In the page of blog are not the thumbs. I have returned to climb the images and run the process of Generate New Thumbs for This Theme but it has not been resolved.

    https://www.dropbox.com/s/cnnyz9r0q46u2di/Blog___.jpg?dl=0

    #7779

    BWSM
    Keymaster

    Hi, thank you for purchasing our theme

    please leave your wp-admin(url/user/pass) as private reply, I’ll log in to check it.

    Cheers!
    Bwsm – uiueux.com
    Twitter:@uiueux | Facebook:uiueux.

    #7785

    rebor
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #7787

    BWSM
    Keymaster

    I checked, there are issue with the image name, don’t use Non-English characters like @ within filename (https://www.dropbox.com/s/oak4jmfw1ynusjp/QQ20150702-3.jpg?dl=0).
    You have to remove the image, rename it and upload them again.

    #7788

    rebor
    Participant

    There has to be another problem. I have returned to upload the images with short names without any symbol and the problem continues.

    #7790

    BWSM
    Keymaster

    It is strange thing, I uploaded 2 image just now, they’re shown fine. I’ll send the post to my developer, he’ll check it.

    #7793

    rebor
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #7798

    BWSM
    Keymaster

    Did you re-upload the image or use the existed image as feature image? I can’t login now.

    #7799

    rebor
    Participant

    Solved. I have reinstalled WordPress.

    #7810

    BWSM
    Keymaster

    Glad you solve it 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.