Home Forums ZA WordPress Theme Thumbnail slider get broken

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Soul 1 year, 4 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #8465

    Soul
    Participant

    Hello, I have found the problem with thumbnail slider on posts page. Once I use only one image in gallery post, the sliders of all previews get broken, please check the screenshot.

    Could you please test this on your installation?

    Thank you, Soul.

    #8469

    BWSM
    Keymaster

    HI,

    Please set featured image for this gallery post

    Cheers!
    Bwsm – uiueux.com
    Twitter Facebook

    #8472

    Soul
    Participant

    This doesn’t help, I have tried.

    #8473

    Soul
    Participant

    Anytime the post is setup to “gallery type” and have only one image in gallery, its braking the code somehow. I could use the “image type” post but this doesn’t allow the fullwidth image as in the gallery format.

    #8483

    BWSM
    Keymaster

    please leave your wp-admin(url/user/pass) as private reply, I’ll log in to check it.

    #8732

    Soul
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #8736

    Soul
    Participant

    NOTE: The issue above occurs only if the “Larger first item” option is set to OFF

    #8739

    BWSM
    Keymaster

    Please fix follow:
    download the file, unzip it
    – login FTP, go to: themes/za/functions/interface/
    – upload / replace: interface-functions.php

    #8740

    Soul
    Participant

    It is fine now, thank you for fast reply.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.