Reply to "when i install on wp, I see only a white page, and i don’t see …"

Home Forums Panda WordPress Theme Reply to "when i install on wp, I see only a white page, and i don’t see …"

This topic contains 30 replies, has 2 voices, and was last updated by  acidgreenstudio 8 months, 3 weeks ago.

Viewing 31 posts - 1 through 31 (of 31 total)
  • Author
    Posts
  • #356

    urmyfriend
    Keymaster

    Hi, could you please give me more detail info ?be better you can leave me your admin account info through priavte message, so I can check it for you soon. thank you.

    #360

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #367

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, I have deactived your plugin WPBakery Visual Composer, so presently panda theme actived correctly. any problem please let me know.

    #380

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #382

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #389

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, I have made a example with you ‘Collezioni AW2014′ page. check it please click menu ‘Collezioni AW2014′ from frontpage.
    1.Collezioni AW2014 page setting have checked option: ‘Enable Block Gallery Posts Mouseover Effect’ and ‘Enable Filterable Item’
    2.Scee 2014 post setting changed below iterms:
    a. post format from ‘standard’ to ‘gallery’;
    b. uploaded 2 images with ‘upload / edit images’ button. make sure in upload popup box click ‘file upload’ other than ‘media library’
    c. change category only belong to ‘Gallery AW2014′
    thank you!

    • This reply was modified 9 months ago by  urmyfriend.
    #393

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #395

    acidgreenstudio
    Participant

    in attached the passage that I make.

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #397

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #407

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #409

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, please set your every gallery post a featured image, otherwise the post will not showing in list page blocks.
    for slide show your gallery post images, please set your post style option to ‘slider’, transition option to ‘slide’ and crop image option to ‘fill slider box’(under ‘upload / edit images’button, ‘gallery images settings’ section).
    hope this will help you, thank you.

    • This reply was modified 9 months ago by  urmyfriend.
    • This reply was modified 9 months ago by  urmyfriend.
    #413

    acidgreenstudio
    Participant

    Hi…
    sorry but i really don’t understand how set the gallery to have the two examples that you propose in your demo (TEASER CAROUSEL and TEASER GRID)
    Please, can you set my gallery (prova and prova 2) and can you show me the right settings please.

    I’d want have two or tre image aligned in my slider gallery (CAROUSEL exactly like your example) and I’d like to have a grid with 4 little images for row (exactly like your example).

    have a nice day thanks…
    R.

    #424

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, I have set your post ‘prova’ to teaser grid style, to do that you should using visual composer component.

    thank you.

    • This reply was modified 8 months, 4 weeks ago by  urmyfriend.
    #425

    acidgreenstudio
    Participant

    oh no……… :(
    it would been perfect for my layout……
    do you think is not possible try any other setting to have the similar result….
    I’d like to have some images near in the slide… because only one is very few, the images are so little.

    I had seen the carusel in your demo…. are you sure???

    Thanks
    R.

    #427

    urmyfriend
    Keymaster

    Sorry about previous reply.
    I have managed setting your post ‘prova 2′ to teaser slider style, check the visual composer component settings please.
    thank you.

    • This reply was modified 8 months, 4 weeks ago by  urmyfriend.
    #448

    acidgreenstudio
    Participant

    Hi…. i have seen…
    iT’s exactly that i’d want…

    but i have seen that in “prova 2″ the teaser shows all the galleries insert in the category GARRELY AW 2014 and not the single images (now are only three) that i have upload in the gallery prova 2…… it’s possible the second option???

    Thanks so much….
    R.

    #449

    acidgreenstudio
    Participant

    (errata corrige: category GAllERY AW 2014)

    #450

    acidgreenstudio
    Participant

    Please….
    look the site!!!! i have try to copy your setting in other page called “prova corousel”… but nothing works!!!!
    in the front page my PROVA CROUSEL doesn’t work… and now also your PROVA 2 is empty….. why!!!!!!???
    i haven’t change anything in the setting!!! i’d want only understand how use this theme correctly… and how create a single gallery carousel!

    R.

    #451

    acidgreenstudio
    Participant

    Look PROVA 2

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #453

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, I have fixed your post ‘prova 2′ and ‘prova carousel’.
    to create a single gallery carousel:
    1. create a post with standard format
    2. add ‘teaser grid’ element with visual composer editor
    3. setting the ‘tease grid’ options
    4. save options
    5. save post
    good luck

    #464

    acidgreenstudio
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #465

    acidgreenstudio
    Participant

    this is sunday gallery

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #467

    acidgreenstudio
    Participant

    and I’d want have a carousell only for this image..
    I hope I was a little more understandable … I apologize for my English…
    R.

    #468

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, now I have understand what your exactly means, but I am afraid that you can not do it.
    because posts with gallery format do not support carousel slider, and visual composer component of posts with standard format only support ‘carousel slider’ with posts list(will using every post’s feature image as thumb), rather than images group. the component name is “Teaser (post) grid”.
    sorry about this.
    thank you.

    #495

    acidgreenstudio
    Participant

    Hi,
    please do you have change something in the site???
    I can no longer see the site online ….
    what’s happening?
    Thanks
    R.

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #497

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, please check here:
    settings/under construction: option ‘activate or deactivate’ should be off.
    best

    #498

    acidgreenstudio
    Participant

    please… the problem persists…..
    I have setting Under construction OFF,
    but the home page doesn’t work….
    the page soesn’t connect on line,
    the page is empty on line…??

    and yesterday all works correctly…

    R.

    #499

    acidgreenstudio
    Participant

    the problem seems to be only for the home page http://www.femalelab.com

    #500

    urmyfriend
    Keymaster

    hi, I can see your site correctly. May be you should clear your browser cache?

    • This reply was modified 8 months, 3 weeks ago by  urmyfriend.
    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #503

    acidgreenstudio
    Participant

    yes my browser cache is empty!
    and I have the same problem from other browsers and if i change the starter page!

    the connection uploads infinitely but I do not see anything on the homepage … but from yesterday to today I have not even opened the site

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #505

    acidgreenstudio
    Participant

    retract all! now the home works again!!! ^_^

Viewing 31 posts - 1 through 31 (of 31 total)

You must be logged in to reply to this topic.