Home Forums Flowfolio HTML theme Reply to Gerhardz (submenu not closed)

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  Gerhard 3 years, 8 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #2044

    BWSM
    Keymaster

    Hello, i have 2 questions. On my Ipad the 2 submenu does not close after i click it. After i start the video fullscreen function on my ipad the return back function is not working. I hope You can help me to solve the problem. The rest works perfect.
    Best regards

    Hi, thank you for purchasing our theme

    1) Please download the js file replace it to js/main.js, download the css file and replace it to css/style.css

    2) Did you find the issue in our demo site: http://ximudesign.com/project/html/flowfolio/
    I did not find it.

    • This topic was modified 3 years, 8 months ago by  BWSM.
    #2092

    Gerhard
    Participant

    Hi, thanks for Your reply.

    2) If You go to Your Demo Site – open the Video Post Youtube – the Youtube video fullscreen function – play it – the return back arrow on my Ipad doesn’t work. The only way to get back is to restart the wqebsite!

    And i have another question. Sometimes the submenu ist “flickering”! Any ideas to solve this!

    Best regards
    Gerhard

    #2101

    Johnny
    Participant

    hi, please paste your site url here, I will check it for you later,
    Thank you

    #2102

    Gerhard
    Participant

    here is the link to the demosite: http://endlichmalwiederparty.de/wunderbeer

    #2105

    Johnny
    Participant

    hi, I have checked your site with resoponsive view and not find issues you mentioned. could you please leaving me some images of screen-shot?
    Thank you

    #2113

    Gerhard
    Participant

    hi, you have to check it with a ipad not in responsive view! For the problem with the flickering submenu -> here is a video -> http://youtu.be/d4T172lw1sE
    Best regards
    Gerhard

    #2118

    Johnny
    Participant

    hi, for submenu flickering issue please try change style.css line 65 to
    #navi .sub-menu{ display:none; position:absolute; left:100%; top: 0; padding-left:1px; }
    video play under ipad issue, our developers are testing now. once get reponse I will let you know,
    Thank you

    #2124

    Gerhard
    Participant

    Thx, the submenu works perfect!

    #2134

    Johnny
    Participant

    hi, about youtube video play issue, our development team respond as below:
    after the video begin playing, other elements above the video are not allowed to operate by ios unless using js control, but this video is to call youtube, we can not intervene. we recommend you using vimeo as an alternative.
    Best

    #2137

    Gerhard
    Participant

    OK! Thanks for your good support!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.