Home Forums Flowfolio WordPress Theme rearranging social buttons on posts on the List page

This topic contains 24 replies, has 2 voices, and was last updated by  tariel 3 years, 1 month ago.

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #3380

    tariel
    Participant

    please see the image attached

    On the left you see how it looks now [quite messy, even on the gallery post the Pinterest button goes on the next line]. On the right, is how I want them to look

    Clarification:
    I prefer all four social buttons aligned to the bottom of the post and regulate distanced by certain number of pixels from left, top, and bottom …

    How can that be done?

    #3387

    Johnny
    Participant

    Hi, you can try this:
    open file functions/include_block.php and find this:
    <!--Social Share-->...<!--End Social Share-->
    cut it to right after this:
    </div><!--End unit_excerpt-->
    Best

    #3390

    tariel
    Participant

    I did that and it worked in case of a standard posts, but not with the gallery and video posts
    [On the image the top post is standard, middle is gallery and bottom post is video]

    How to do the same for gallery and video posts?
    How to regulate the distance between the G+, FB, Twitter and Pinterest button?
    How to reposition the social widgets to the bottom of the post wrap?

    #3396

    Johnny
    Participant

    Hi,
    for gallery post, please open file style.css and find:
    ul.unit_gallery {max-width: 335px;}
    update it to:
    ul.unit_gallery {max-width: 345px;}

    for video post, please open file functions/include_block.php and find section
    //////////
    //Video //
    //////////
    also cut
    <!--Social Share-->...<!--End Social Share-->
    to right after this:
    </div><!--End unit_excerpt-->
    Best

    #3399

    tariel
    Participant

    it worked in gallery case

    but it does not work in case of video case
    this is what I get [image pls] … the socials go out of the post wrap

    so what and hot to change in video post?

    #3405

    Johnny
    Participant

    Hi, please attached theme file functions/include_block.php here, I will check it later,
    Thank you

    #3408

    tariel
    Participant

    here it is

    #3409

    tariel
    Participant

    hm …
    adding this type not allowed …
    I could send it by email. Let em know which …

    #3410

    Johnny
    Participant

    Hi, please pack it with zip and attached here,
    Thank you

    #3418

    tariel
    Participant

    ok

    #3422

    Johnny
    Participant

    Updated file here.
    All the best

    #3441

    tariel
    Participant

    replaced, but same thing is happening like on the image
    social buttons are out of the wrap

    what else we can try?

    #3444

    Johnny
    Participant

    Hi, using this updated file please,
    Thank you

    #3463

    tariel
    Participant

    exactly same problem again 🙁

    #3469

    Johnny
    Participant

    Hi, please make sure using last attached file updated your theme file. I have checked your site, I think you do not updated the right file.
    Best

    #3472

    tariel
    Participant

    I changed this file
    >> tarielzivzivadze.ge/public_html/wp-content/themes/flowfolio/functions/include_block.php
    with the one attached, but still have the same problem

    and I placed the old file back 🙁

    #3482

    Johnny
    Participant

    Hi, please leaving your site login info here through private message, I will check it for you later,
    Thank you

    #3486

    tariel
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #3487

    tariel
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #3493

    Johnny
    Participant

    Hi, I have fixed this issue by add some codes in file include_block.php. check it please.
    Best

    #3501

    tariel
    Participant

    Thank you very much,

    It looks just fine on Chrome,
    but in IE, Firefox and Opera it looks like this

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by  tariel.
    #3512

    Johnny
    Participant

    Hi, I will check this IE issue later, onece fixed I will let you known,
    Thank you

    #3517

    Johnny
    Participant

    Hi, I have fixed IE issue for you. check it please.
    Thank you

    #3521

    tariel
    Participant

    unfortunately IE version 11.09 shows the problem … not changed
    I think I will change the post type and use regular post type, not the video post

    #3533

    tariel
    Participant

    issue closed

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)

You must be logged in to reply to this topic.