Home Forums Bee WordPress Theme Pagebuilder + visibility protected by password don't work

This topic contains 18 replies, has 6 voices, and was last updated by  BWSM 2 years, 4 months ago.

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #2025

    nicolasmouron
    Participant

    Hello,
    I create a gallery in a page with PageBuilder.
    I change page visibility to “protected by password”.
    When I try to open this page, I don’t have password and it displays gallery.

    Can you help me please?
    Thanks !

    #2028

    Johnny
    Participant

    hi, I am not sure where you set the page visiblity to “proteced by password”, please supply an ilustration image?
    Thank you

    #2031

    nicolasmouron
    Participant

    Hi,
    here is the illustration image

    #2721

    geoah
    Participant

    I am also interested in this fix! 🙂
    Thanks.

    #2725

    Johnny
    Participant

    Hi,
    1.after set you page password, you still need to click the update button below.
    2.for local test, please clear you browser cookies before read the page again.
    Best

    #4605

    charrame
    Participant

    Hola,

    Yo también tengo este problema. He hecho lo que dices y no se soluciona.
    Aparece “Protegido” en el título, pero no oculta el contenido.
    Estoy utilizando la ultima versión de WP(4.0) y la última del tema (1.6)

    Gracias!

    #4607

    BWSM
    Keymaster

    Hi,

    We are fixing the issue, please wait some days.

    Best,Bwsm

    #4622

    BWSM
    Keymaster

    Quick fix:

    download file, unzip it
    – replace /functions/functions.php
    – replace comments.php

    Best,Bwsm

    #4673

    charrame
    Participant

    Hello,

    I need to solve this problem in the version 1.5.1 of the Bee theme.

    How can I do?

    #4674

    BWSM
    Keymaster

    Hi charrame,

    You could use the Quick Fix way also.

    Best

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by  BWSM.
    #4693

    charrame
    Participant

    Hi,

    The fix not works. The screen go to white! there´s a problem.

    What can I do?

    thanks!

    #4695

    BWSM
    Keymaster

    Please leave your wp-admin(user/pass) and FTP by private reply

    #4697

    BWSM
    Keymaster

    Hi charrame, i have fixed it in your space.

    #4703

    charrame
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4705

    BWSM
    Keymaster

    welcome, add the if line 648-651 in function ux_show_module() of /functions/functions.php

    #7916

    gunner87
    Participant

    Hello,

    I downloaded and installed the quickfix for the page builder + password protected pages, but it did not work. I tried it in an incognito window and it still bypassed the password. Any ideas?

    #7931

    BWSM
    Keymaster

    please leave your page url

    #7950

    gunner87
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #7951

    BWSM
    Keymaster

    Hi, I visited your page, I didn’t see pagebuilder. It should work, it is screenshot: https://www.dropbox.com/s/zo729dv3qumyxfj/QQ20150717-1.jpg?dl=0

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)

You must be logged in to reply to this topic.