Home Forums Aside WordPress Theme Page Builder pop up partly hidden by wp panel

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 2 years, 1 month ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #6847

    jlectro
    Participant

    Hello,

    When I work with Page Builder, and choose the edit option for module, the pop up window is partly hidden by wp left sidebar/panel. Is there any way to place the pop up “above” the wp panel?
    If relevant, I work in google chrome on a 13 inch retina macbook.

    Thanks,
    Julia

    #6848

    BWSM
    Keymaster

    Hi, it was fixed. there is a quick fix way(only replace a css file)

    Please follow:
    – download the attached file, unzip it
    – login FTP, go to: themes/aside/functions/pagebuilder/css/
    – upload / replace: pagebuilder.css

    Best

    #6858

    jlectro
    Participant

    Hello,

    Replaced the attached css but there is no difference, the wp sidebar still covers the pop up.
    Any idea why this is?

    Thanks,
    Julia

    #6861

    jlectro
    Participant

    I realise now this happens not only in Page Builder, but also for example for the pop up when uploading logo image (Aside/general settings/Logo). The wp sidebar covers the pop up.

    Thanks,
    Julia

    #6862

    BWSM
    Keymaster

    Hi, Julia, plz clean the browser cache.

    #6864

    jlectro
    Participant

    Hi,
    Have cleaned all cache there is, since beginning of time, restarted chrome and computer, but still no difference.

    #6866

    BWSM
    Keymaster

    please leave your wp-admin(url/user/pass) as private reply, I’ll log in to check it.

    Best,Bwsm
    Follow on @uiueux to get update news!

    #6867

    jlectro
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #6868

    BWSM
    Keymaster

    Unfortunately, I can’t visit both of the links, they are blank.

    The cache is very stubborn sometime, please try again, use incognito window of chrome: https://www.dropbox.com/s/ba68402nklycz0r/QQ20150331-4.jpg?dl=0

    If it does not work, please login your ftp to check the file: themes/aside/functions/pagebuilder/css/pagebuilder.css, make sure the line 6004’s z-index is 9991;
    https://www.dropbox.com/s/pkn69uskq6as71i/QQ20150331-5.jpg?dl=0

    #6874

    jlectro
    Participant

    Hi,
    Just to let you know, decided to reinstall wp completely and now it works.

    Julia

    #6875

    BWSM
    Keymaster

    Thanks Julia

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.