Home Forums Bee WordPress Theme LayerSlider not displaying in FireFox 31.0 (Mac Os 10.9.4)

This topic contains 13 replies, has 3 voices, and was last updated by  Claudeine 2 years, 10 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #3925

    Claudeine
    Participant

    Hi, slider don’t appear in firefox here http://astonitradefinance-beta.azurewebsites.net but it’s work fine in Safari or Chrome, so I think prob came from my firefox but I don’t find how to solve it, have you any idea?
    Regards

    (Sorry for my english)

    #3926

    Claudeine
    Participant

    I tested it on my wife’s Mac and an other one (without any plugin) and it don’t work on firefox too, so isn’t mine, but LayerSlider plugin don’t work on Firefox for Mac Os.
    Have you any solution ?

    #3929

    Claudeine
    Participant

    Yet it works on the your demo site…
    Please help!

    #3932

    Johnny
    Participant

    Hi,
    I have checked the page on your site from my end with same OS and browser, no problem been found.
    We will pay attention to this problem and contact layerslider author, try to find this problems and get a solution.
    Thank you

    #3934

    Claudeine
    Participant

    Hi,
    Today I tested with a local installation and import demo content and it don’t work too :-/
    How it can be possible it’s work on your mac and not on 3 ones I have tested ?

    #3940

    Johnny
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #3961

    BWSM
    Keymaster

    Hi

    Please try to :
    1) Did you put a video module in the page? please try to remove it and test again
    2) Please make sure is there the file in your space by FTP (http://astonitradefinance-beta.azurewebsites.net/wp-content/themes/bee/functions/pagebuilder/font/icon.woff), if there is not, upload it(you could find it in the theme fold) and test again

    If it still does’t work, please leave your wp-admin/url/user(better with ftp account) here by “Set as private reply”, I’ll login to check it.

    Best, Bwsm

    • This reply was modified 2 years, 12 months ago by  BWSM.
    #4041

    Claudeine
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4047

    BWSM
    Keymaster

    Hi

    Please upgrade user permissions. I can log in but can’t do anything.

    Best,Bwsm

    • This reply was modified 2 years, 11 months ago by  BWSM.
    #4050

    BWSM
    Keymaster

    try to remove the code in style.css (go to line 61)

    #header_wrap, #footer_wrap, #main, #sidebar {
        opacity: 0;
    }
    
    #4161

    Claudeine
    Participant

    Yes that works !! Really thank you.

    But now I have an other prob (not related to it, I had it before your update).
    On this page http://aston-itclient.bleupetrole.fr/societe/
    The arrows of the client module don’t work, they seem to be behind the other blocks and we can’t click on them, but if you refresh the page it works fine.

    Can you help me again ?
    (I have upgraded your user permissions, sorry I forgot to do it the first time)

    #4272

    Claudeine
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4273

    Johnny
    Participant

    Hi, try add below style to file styles/pagebuild.css at the bottom:
    .clients_wrap {height: 84px!important;}
    Best

    #4508

    Claudeine
    Participant

    Works fine!
    Thx a lot.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.