Home Forums Bee WordPress Theme icons missing links

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  BWSM 2 years, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4799

    iMieke
    Participant

    Hi there,

    I updated the theme with a new logo (normal and retina) and a new favicon (under general settings).
    After “Save Options” the (link to) icons are missing.
    Now I’ve got rectangles in stead of icons, on de front and back-end.
    What went wrong?

    Missing of lost font Fontello or Awesome?

    Please look at the homepage: http://www.toffloopbaanadvies.nl
    (linked in logo, scroll arrows, icons in the yellow text-block when you scroll down)

    Kind regards,

    Mieke

    #4805

    BWSM
    Keymaster

    Hi Mieke,

    I checked your site, I found it miss some font files(secreenshot). Please download/unzip the file and upload the files into bee/functions/pagebuilder/font/ folder.

    Best,Bwsm
    Follow on @uiueux to get the latest version information.

    #4812

    iMieke
    Participant

    Hi Bwsm,

    Thnaks but the fonts are there (directory listing is turned off via .htaccess).
    It seems to be a problem in font loading. I discovered more icon fonts on the backside are not working/loading.
    Problem at server side? My local testserver has no problems at all…

    I’m searching furtheron, maybe you’ve got an answer…

    Kind regards,

    Mieke

    #4818

    BWSM
    Keymaster

    hi Mieke,

    It is a server settings problem. please refer: https://gist.github.com/kaerast/843983

    Best,Bwsm
    Follow on @uiueux to get the latest version information.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.