Home Forums Blogary WordPress Theme Google Fonts not working unless they are installed on the user's computer

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  BWSM 4 months, 3 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6435

    thehazertazer
    Participant

    I have an issue that the fonts I set for my theme in the BLOGARY font settings ONLY display on my website if they are fonts that the user has installed on their computer or device.

    Please help me solve this issue. My site is http://madaboutcopenhagen.dk/

    Best,

    Hazel

    #6436

    thehazertazer
    Participant

    Solved. My Bad.

    I would like to be able to use a font I have the woff/ttf files for instead but I guess I’ll have to figure that out myself!

    #6441

    BWSM
    Keymaster

    Glad you solve it 🙂

    #14357

    daviddietz
    Participant

    Sort of related, I’d like to change the Google fonts URL from http to https. Where do I make this change?

    #14358

    BWSM
    Keymaster

    Hi,
    In 2 files:
    /functions/interface/interface-register.php
    /functions/theme/theme-register.php
    refer the screenshot:

    Regards!

    #14361

    BWSM
    Keymaster

    PS: the 2 files were fixed on latest version.

    #14362

    daviddietz
    Participant

    Perfect. Thank you! Yeah, I’ve been using this theme for several years now, and it didn’t have a child theme to make changes to. So, I’m a couple of versions behind just because I don’t want to lose everything I’ve done. I appreciate your help.

    #14378

    BWSM
    Keymaster

    Welcome! 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.