Home Forums Flowfolio WordPress Theme Audio Player not working

This topic contains 16 replies, has 2 voices, and was last updated by  sammymaudlin 3 years, 3 months ago.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #4192

    sammymaudlin
    Participant

    http://danosbornevo.com

    Password= secretsquirrel

    Sorry. I posted this in the HTML area and it should be here in the WordPress area:

    I have a page “DEMOS” that is List Page with Category “Audio”. Number of posts per page = 4. Order by Date, Ascending.

    I have a category “Audio”. Slug= post-format-audio.

    Then I have a post “COMMERCIAL” under the “Audio” tab with Audio URL= http://danosbornevo.com/wp-content/uploads/2014/08/commercial.mp3 and Category “Audio”.

    When I click on “DEMOS” in the menu “COMMERCIAL” appears as if it is a text post, not an audio post, with a “Read more” button. When I click the “Read more” everything except the background disappears.

    Help?

    #4203

    Johnny
    Participant

    Hi,
    -first please fix your site file prettyPhoto.js errors.
    -the audio post should be using audio format(click audio tab)
    Best

    #4211

    sammymaudlin
    Participant

    I do not know how to do that and do not know how those happened. This is a brand new installation of WordPress with a brand new installation of the Flowfolio theme.

    The audio post is using the audio format (audio tab).

    #4212

    sammymaudlin
    Participant

    I just completely erased everything, including the WordPress installation. I installed WordPress again, and uploaded the most current version of your theme, 1.2.6. I did everything as I was supposed to, but the audio players are still not working.

    Please help. I have lost 2 days of work trying to get the audio players to function.

    #4213

    sammymaudlin
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4214

    Johnny
    Participant

    Hi, I have logined into you site and checked. because you ever create a category named ‘audio’ with slug ‘post-format-audio’, this cause the problem. so I suggest you reinstall wordpress and this theme(include clear databases). anything please let me known.
    Thank you

    #4215

    sammymaudlin
    Participant

    On multiple attempts I did have “a category named ‘audio’ with slug ‘post-format-audio'” So that is not the problem. I have just put in a brand new installation of WordPress and created the category again with the slug and the problem still exists.

    Click “DEMOS” and you will see.

    I have recreated the “support” user so that you can go back in. I need this to work as promised or will need a refund. Please help to make it work.

    #4216

    sammymaudlin
    Participant

    I have also tried rolling back to WordPress 3.8.4 but no luck with that either. Please help.

    #4217

    Johnny
    Participant

    I can not login with your account info supplied previous post, present. see attached image.
    Thank you

    #4220

    sammymaudlin
    Participant

    I was trying a new install for the 5th time. It’s back up and working now with the same login.

    #4221

    sammymaudlin
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4222

    Johnny
    Participant

    Hi, please DO NOT create category with slug named ‘post-format-audio’, maybe it’s conflict with orginal post format name caused your problem persist.
    Thank you

    #4236

    sammymaudlin
    Participant

    What do I do to make it work? I need it to work today. Please help.

    #4237

    sammymaudlin
    Participant

    I created a new category with slug “vodemos” and it does not work either. I think your theme might not be compatible with the latest version of WordPress.

    #4243

    sammymaudlin
    Participant

    I hired a WordPress/PHP pro who discovered that this them, currently, is not compatible with WordPress 3.9.2. I did a completely new installation of 3.8.4 and it works.

    #4244

    Johnny
    Participant

    Hi, it is because the post format name issue, not this theme compatible issue. this theme run under wordpress 3.9.2 as normal with many instances.
    Thank you

    #4247

    sammymaudlin
    Participant

    That is partly correct. I did try installing it on another domain on WP 3.9.2 and it worked. But no matter what I change on the troubled site (format name included) it will not work on 3.9.2. I do have it working on 3.8.4 so I’ll just leave it there.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.